Video!!! Andrei Năstase minte în direct, dovada acestui fapt sunt declarațiile lui Johannes Hahn

Tare-i mândru prostul nostru. N-am o altă descriere mai apropiată modului de a fi, a lui Andrei Năstase.

Plin de aroganță și mândrie de sine, minte de parcă acest lucru ar reprezenta o mare realizare în viața sa politică. A devenit deja un fel de Filat, doar că mult mai îndrăgostit de propria persoană, lucru care la pachet cu prostia a dus la patentarea ”dezmierdării” de prostul satului, după sine.

Anume aceste calități îl face pe Năstase să se creadă mai deștept ca restul, în așa mod avându-i pe oameni de proști îi minte chiar în emisie directă.

Luni, în Moldova au venit trei reprezentanți a trei forțe ale lumii, unul din ei fiind Johannes Hahn, comisarul european. La conferința de presă, acesta a fost asaltat cu întrebări ce ține de situația politică din țară, coaliții sau alegeri anticipate, unde dumnealui a dat un răspuns clar, dar nu și pentru Năstase. Și anume : dacă nu se va crea un guvern, din cauza anticipatelor, Moldova ar putea rămâne fără un acord cu FMI, iar în cele din urmă și de asistența macrofinanciara din partea UE.

Doar că atunci când spui zi de zi minciuni, acest obicei devine o obișnuință. Prostul satului a declarat opusul celor spuse de Hahn, că dacă se face o alianță și cu atât mai mult între PD și PSRM, Moldova ar putea rămâne fără acord cu FMI și în cele din urmă să primească și asistență macrofinanciară din partea UE.

Apropos, abia după accentuarea acestui fapt, a menționat printre altele și celălalt motiv de ce n-ar putea fi semnat un acord cu FMI. Straniu că nu a menționat și posibilitatea expedierii unei scrisori celor de la FMI prin care să ceară stoparea susținerii R.Moldova și economiei acesteia, precum a făcut de altfel colega sa, Maia Sandu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s