Noaptea, ca hoții! Maia Sandu și Andrei Năstase s-au văzut ieri cu emisarul lui Putin, Dmitri Kozak. Unde-i transparența?!

iesire
Dacă tot cu câțiva ani în urma tema ”noaptea ca hoții” a devenit una foarte și foarte populară, stând totodată și la baza protestelor, nu prea văd ca ”experții” de pe Facebook și presa BEM să discute și astăzi la această temă. Ieri, la miez de noapte, pe furiș, Andrei Năstase și Maia Sandu au fost la negocieri cu trimisul lui Putin.

Chiar dacă în timpul emisiunelor, conferințelor de presă, liderii celor două fracțiuni declarau că vor duce discuții, tratate doar în prezența presei, deoarece ei sunt transparenți și n-au ce ascunde de oameni, ieri aceștea au discutat pe furiș cu ușile închise cu Dmitrii Kozak, care a venit la invitația lui Igor Dodon.

Ce au de ascuns liderii PAScuDA de noi? Și cum se primește astfel încât întâlnirea acestora a dus la o nouă invitație a blocului ACUM pentru PSRM-ul lui Dodon ?

Motivul invitației fiind o eventuală colaborare în viitorul parlament și guvern al Republicii Moldova între PSRM și ACUM, cei din urmă punând batista pe țambal pe parcursul european al țării.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s