Dictatura !? Cei ce se declarau împotriva întâlnirii cu Kozak, au ajuns la Reședința de Stat

Chiar dacă predint a fi persoane ce luptă cu „dictatura” și libertatea oamenilor, observăm că anume aceste fenomene stau la baza blocului ACUM.

Vă promiteau că cuvântul și părerea fiecăruia va fi luată în considerație. Bine-înțeles așa și a fost atâta timp cât era nevoie de votul vostru, iar compania electorală era în toi. ACUM aveți un bloc condus de niște „cardinali negri” unde mișcă cum își dorește pe scena politică cu pionii Sandu și Năstase.

Dictatura a fost motivul ca cei ce se declarau categorici împotriva unei întâlniri cu Kozak, să aplece capul și să meargă acolo unde le spune cel cu banul. Lipsă de demnitate nu alta, așa e domnul Slusari !?

Cu câteva zile în urma, unul din liderii blocului ACUM, Alexandru Slusari declara că : ” nu prea înțeleg ce am avea de discutat cu el. Referitor la subiectul federalizării, noi avem poziții opuse”. Iar astăzi deja stătea nervos lângă Reședința de Stat și aștepta întâlnirea cu trimisul lui Putin.

Când cei din ACUM vor vorbi de demnitate, să le dați exemplul lui Slusari, Frunze și Munteanu, cel din urmă declarând că dacă șefii se vor întâlni cu Kozak, ei ar rupe totalmente legătura cu alegătorii săi. Dar au o soluție, vor lua legătura prin intermediul Cancelăriei Cerești 😃

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s