Mediacritica cataloghează adevărul ca fiind o discreditare și manipulare !!!

Ieri, cei de la Mediacritica au publicat un studiu de caz în care vin cu invinuiri în adresa unor televiziuni din Moldova, pe motiv că, citez : ”Prime TV a prezentat informația într-un mod neutru”, dar mai apoi au amintit despre faptul că și Maia Sandu au susținut minoritățile sexuale din țară.photo_2019-05-30_14-22-42

Lucru care a stat la baza acestor invinuiri a fost faptul că majoritatea populației din Republica Moldova văd negativ astfel de evenimente. După logica celor de la Mediacritica, prezentarea unui adevăr sub formă de știre, ce nu corespunde criteriilor a unei familii tradiționale din Moldova, care sunt o mare majoritatea a populației precum au menționat și cei de la Mediacritica, reprezintă o discreditare sau manipulare.

După părearea mea, atât Maia Sandu cât și Dumitru Alaiba, apar pozitiv în lupta după voturi în știrile reflectate de cei de la Prime și Canal3m, pe motiv că ei sunt puținii politicienii ce susțin public minoritățile sexuale și nu le condamnă. O dovadă că Maia Sandu are de câștigat și nu de pierdut în acest sens este și susținerea celor de la LGBT pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

Iar dacă tot cei de la Mediacritica nu știu că discreditarea duce la pierderea încrederii și stricarea reputației, dar nu la popularizarea persoanei , atunci pot să vă dau un exemplu cum ar arăta o știre ce ar prezenta o persoană într-un mod negativ : ”Dumitru Alaiba a fost filmat cum era tras pe la spate de Emilian Crețu”.

Încă un lucru pe care am vrut să-l evidențiez este faptul că Mediacritica este un proiect a celor de la API, unde șef este Petru Macovei și din motiv că Năstase a venit cu critici în adresa șefului API, el nu mai este apărat de acest ONG, sub protecție nimerind doar cei din PAS.

Sănătate celor ce merg cu comenzi la Mediacritica, datorită lor, cercetătorii de acolo au de lucru 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s