De ce francezii nu miorlăie ca susținătorii PAScuDA și PNL !?

Ipocrezie cu iz manipulator a politicienilor din PAScuDA și a ”partenerilor” săi din România. Anume în așa mod poți interpreta atitudinea acestora față de faptul că atât cei din Basarabia cât și cei din România se plâng pe faptul că nu a fost aprobată posibilitatea extinderii orarului la secțiile de vot pentru cetățenii din diasporă.
Screenshot_11

Dacă vă aduceți aminte, în februarie la alegerile parlamentare celor din PAScuDA le curgeau nasurile de la bocetele lor continue pe același motiv, diaspora și rândurile mari de la secțiile de vot.

Dacă nu credeți că e populism acest lucru, atunci de ce francezii n-au avut o astfel de abordare, de cei ei nu se plângeau de rândurile mari și de faptul că nu vor reuși probabil să voteze?
Iată și câteva poze de la mai multe secții de votare deschise de Franța în alte țări a lumii ca cetățenii plecați să poată să-și folosească dreptul la vot.

Secția de vot din Hong Kong : Poza Jean-Francois Amadei

D7eyJKaVsAE7aDY
Secția de vot din Belgia. Foto: Uniunea franceză din Belgia
61372066_2456666011018386_7218461881239863296_n

Francezii ne fiind conduși de niște politicieni cu un nivel de ipocrezie și prostie de nemaivăzut, nu vin pe rețelele de socializare cu invinuiri în adresa conducerii țării, fiind conștienți de dificultățile unei țări de a participa la exercițiu electoral în diasporă. Iar basarabenii chiar dacă se declară a fi liberi, sunt duși de nas și conduși ca niște comuniști de alt de Năstase, Maia Sandu sau Inga Grigoriu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s