Business-ul Natei Albot pe seama poporului sărac.

În Moldova pe parcursul anului au loc mai multe festivale foarte faine, unul din ele este și al Natei Albot.

Doar că festivalul ei îmi aduce aminte de problema grădinițelor de ACUM câțiva ani, când printre produsele date copiilor erau și din cele stricate. Anume pe astfel de produse, calitatea cărora nimeni nu o verifică, Nata Albot își umble conturile pe seama moldovenilor despre care spuneau că n-au pe ce trăi.

Totodată este lăsată și mizerie peste tot, iar mai apoi se plâng că autoritățile n-au avut grijă să facă curat. Și că tot viața în Canada este scumpă, iar ambii membrii cu drept de muncă sunt șomeri și ei fiind deprinși să mulgă buzunarele moldovenilor, au mai pus și intrarea cu plată, doar așa fac cei ce vorbesc zi de zi de sărăcia noastră.

Iar prețurile la produsele ce se vând la acest festival le-ați văzut !? Nu, atunci dacă le-ați vedea, veți spune că cartofii și cereșile de la piață centrală par a fi mizere de tot în comparație cu prețurile de la festival.

Iar dacă cineva se intoxică de la cele vândute la festival, cine răspunde pentru acest lucru, odată ce Nata Albot ea miile de dolari făcute pe spatele moldovenilor săraci și o șterge în Canada?

Iar odată ce acei bani îi vor fi puțin, ea îi va da în judecată pe moldovenii ce muncesc din greu pe motiv că și-au permis să spună public despre evaziunele fiscale al acestui festival.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s