Cum vedea presa BEM drumurile stricate în urma ploilor pe timpul lui Filat vs Filip.

Prostituția – una din cele mai vechi profesii din lume. Există mărturii despre prostituția practicată în Antichitate în templele construite în Orientul Mijlociu și tot bazinul mediteranean. În Grecia Antică și Roma Antică, bordelurile erau funcționale chiar cu „licență” oficială, prima atestare fiind înregistrată în Atena, în anul 694 i.H.

În sec. XXI această profesie se răspândește în mai multe forme, una din ele este prostituția jurnalistică. Anume acest lucru caracterizează mass-media moldavă, atât portalurile de știri ce se declară independente și imparțiale precum e  Unimedia, PRO TV, Agora, etc. cât și cele de investigație, precum Rise sau Ziarul de Gardă.

Am început în așa mod ca să înțelegeți abordarea ”presei independente” față de un subiect, în cazul nostru ploiele și drumurile spălate de acestea.

În anii 2013 dar și în 2014 au fost ploi foarte mari precum cele de câteva zile în urmă, iar presa BEM scrie pe atunci scria astfel : ” Ploaia de miercuri, 18 septembrie, a deteriorat circa 5 kilometri de drum în raioanele de nord ale republicii şi a inundat mai multe subsoluri.” Sau pur și simplu : ”Așa arată drumul după ploaia de aseară”
Screenshot_9

Iar odată ce ”сутенёр” Filat nu mai este la putere presa Filat-Platon nu mai consideră drumurile stricate o tragedie și deja nu ploaia e vinovată, dar este vinovat Filip și proiectul guvernamental ”Drumuri bune”.

Și iată cum arată o știre din prezent, când la Guvernul nu mai este Filat.
Screenshot_10

Anume din așa mod, dublele standarde și prostituția vor fi populare și pe viitor, atâta timp când există așa presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s