(DOC) .Plecări masive din rândurile Partidul Platforma ”Demnitate” și ”Adevăr”

Liderii inițiativelor sociale și ai organizațiilor politice sunt ușor predispuși să cadă în capcana de a folosi strategiile de seducție pentru a-și atinge agenda personală, pentru a-și construi o trambulină proprie, prin controlul energiilor și a resurselor celor care îi susțin. “Binele comun”, “salvarea anumitor victime”, “propria victimizare” sunt cele mai la îndemână mijloace de seducție pentru astfel de lideri. Multe mișcări încep cu onestitate si raman oneste în misiunea lor; în cazul multor altora, liderii lor trec de “cealaltă parte a forței”, și supun prin seducție o intreagă organizație sau mișcare pentru a se înfrupta din sentimentul de invincibilitate și putere absolută.

Oare câți dintre ei știu cât de reală e susținerea pe care o au de la propria lor organizatie, de la oamenii lor cheie sau care este calitatea relațiilor cu oamenii pe care se bazează? Oare care sunt emoțiile pe care le simt cu adevarat acesti lideri?

La toate aceste întrebări există și un răspuns – zero. Anume zero este susținerea oamenilor pentru Andrei Năstase, la nivelul nul sunt și relațiile cu oamenii săi de bază și tot nule sunt emoțiile adevărate a acestor lideri. Anume din acest motiv, reprezentanții biroului politic teritorial al Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA) din Soroca, în frunte cu fostul președinte al raionului Mihai Mâțu, au anunțat că părăsesc formațiunea lui Andrei Năstase.

Motivul invocat la plecarea acestora a fost lipsa de respect a lui Andrei Năstase față de opinia fiecăruia, indiferent că este vorba de un adversar sau partener politic. Murdăria politică și jocurile meschine ies la suprafață mai devreme sau mai târziu. Totodată au precizat și faptul că infantilismul și egoismul, alimentat de setea puterii, te lasă acolo de unde te-ai pornit.
1558122831260.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s