Presa BEM închide ochii la investigația britanicilor, Platon – Kozlovska

Presa britanică și anume The Sunday Times a publicat azi un articol în care era scoase la iveală noi conexiuni dintre raiderul nr.1 CSI, Veaceslav Platon și președintele Fundației Open Dialog, Ludmila Kozlovska.

Autorii articolului au scris că unele companii din Scoția sunt folosite pentru spălarea banilor și campanii de lobby pentru mai mulți criminali, precum: Muhtar Ablyazov și Veaceslav Platon. Jurnaliștii britanici menționează și faptul că finanțările primite de Open Dialog au fost făcute prin intermediul unei firme gestionate de concubinul lui Kozlovska ce sunt amplasate în același birou.

Straniu sau nu, dar toată presă care se declară a fi liberă și echidistantă n-a preluat această investigație a jurnaliștilor britanici, să fi fost una la comandă de 300 euro a celor de la ZdG, la sigur era promovată 😀 . În primul rând să nu uităm de TV8, cu Natalia Morari, care mereu se laudă că merge pe la diverse manifestații și este premiată pentru jurnalismul de excepție (buzunar) pe care-l face, a ezitat să dea această știre. La fel ca și colegii de breaslă cu care se hrănește bine-merci din miliard : Unimedia.info , Agora.md, Newsmaker , ProTV , JurnalTV, Ziarul de Gardă.

Vă frige fundul dragi pseudo-jurnaliști această temă, da? Chiar îmi este interesant ce veți face când miliardul se va termina, cu atât mai mult că sunteți deprinși deja cu multișorul și binișorul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s