Andrei Năstase se plânge pe salariu de deputat

Țineți minte cum în luna februarie 2016 un grup de deputați se plângeau de pe salariu lor? Dacă nu, atunci vă aduc reamintesc eu, deoarece ”paporul” moldova de pe Facebook are memoria scurtă și aplică duble standarde de fiecare dată când au posibilitatea.

Declarația fusese făcută 16 februarie, în cadrul ședinței Comisiei politică externă și integrare europeană, iar cei care abordau subiectul „salariilor mici” sunt Sergiu Stati, Violeta Ivanov, Alina Zotea, Mihai Ghimpu și Valentina Buliga.

„Cheltui bani pe mașină, pentru benzină și rămâi cu 7 500 de lei. Încearcă să supraviețuiești cu așa salariu”, spune deputatul Sergiu Stati.

După ce acel video devenise viral pe Facebook mai mulți reprezentanți ai ”societății moldave” dar și reprezentanți ai opoziției ”pro-europene” ataca dur declarațiile acestora, bineînțeles atacurile veneau în primul rând în adresa deputaților PDM, chiar dacă declarațiile fusese făcută de Sergiu Stati și nu de democrați.

Surprinzător, dar ACUM, cei care își făcea mare griji de nivelul de trai a oamenilor și de salariu luxos al deputaților au luat apă în gură când Năstase se plângea la TV8 de salariu mic a parlamentarilor, care nu-i ajunge pentru multe. Dar pe Năstase îl poți înțelege, e gereu să întreții 11 imobile cu peste 10.000 lei. 🙂

Dar și faza cu donația pentru Notre Dame e amuzantă, luând în considerație că televiziunea nașului său JurnalTV, îi datorează unei biserici 150.000 euro (aici)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s