Pe cine Kremlinul îi vrea la conducerea Republicii Moldova și a Ucrainei

Pentru unii pare a fi doar o simplă coincidență, dar nu și pentru mine. Pare a fi foarte dubios faptul că canalul cheie a Kremlinului susține partidele/candidații de opoziție a celor ce au guvernat atât în Moldova cât și în Ucraina.

Pentru nimeni deja nu e secret că Guvernul Filip cât și Poroșenco au reprezentat un împediment pentru Rusia de a controla cap-coadă tot ce se întâmplă în țările conduse de ei, iar necesitatea de a restabili acest FAIL de ACUM 3-4 ani îl pot face doar prin intermediu celor din ACUM și Zelenski.

Dacă aveți o memorie cât de cât okay, o să vă reamintiți de emisiunea de la Россия 1, unde propagandistul Kremlinului, Dmitrii Kiseleov, vorbea despre necesitate de a face o coaliție între PSRM și ACUM pentru al da jos pe Plahotniuc, omul care nu vrea să se îndoaie în fața Kremlinului, iar extrădarea lui Rogozin fiind o dovadă clară a faptului că Moldova a prins la coa*e.
Pe cealaltă parte se află Poroșenco, un politic și diplomat care a reușit să se opună agresiunii Rusiei și să colaboreze tot mai intens cu UE, ceea ce nu-i convine Kremlinului, iar pentru a rezolva această problemă, același post TV începe promovarea lui Zelenski, prezentându-l pe acesta ca fiind colacul de salvare a Ucrainei.

P.S.
Nu știu cum voi, dar eu nu cred că Kremlinul dintr-o grupare criminală a devenit peste noapte, îngerul păzitor al acestor două țări, dorind binele acestora prin promovarea a două intități ce se declară ferm pro-europeni și anti-uniunea vamală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s