ONG-urile ”virgine” din Moldova au luat în gură (apă) în cazul atacului Mariei Ciobanu asupra unui jurnalist.

Unde au dispărut ONG-urile virgine din Moldova? Da, toate leprele care face bale la gură când cineva din jurnaliști este atacat de politicienii din Moldova?

Scriitorul și jurnalistul Nicolae Roibu este făcut albie de porci, într-o postare pe Facebook, de către fostul deputat PLDM, actualmente ales al binomului PAS-PPDA, Maria Ciobanu. Nemulțumită de a replică a lui Nicolae Roibu pentru ex-deputatul Vasile Șoimaru, susținător al PAS și PPDA, Ciobanu îl face pe Roibu ”măscărici”, ”jigodie”, ”cu o minte bolnavă”, ”căzut în cap din covată la naștere”.

Straniu că toate acele ONG-uri care făceau pe ei, doar să le apere ”demnitatea” celor din PAScuDA sunt la fel sponsorizate de același Soros, care i-a dat Maiei Sandu un milion pentru achiziționarea lui Oazu Nantoi, Liliana Nicolaescu Onofrei și ”pictorul de sondaje” Barbăroșie. 

Iată mai jos lista virginelor ong-iste care sug bani grei pentru partizanatul politic și pentru dublele standarde aplicate în diverse cazuri. 
Centrul pentru Jurnalism Independent
Asociația Presei Independente
Centrul de Investigații Jurnalistice
Asociația Telejurnaliștilor Independenți
Comitetul pentru Libertatea Presei

Apropo, acesta nu e primul caz când ”deputata” cu apucători de canibalism atacă un jurnalist, anterior acest lucru s-a întamplat și cu jurnalistul român Victor Nichituș, unde tot într-o postare pe Facebook, Maria Ciobanu a scris : „Simt cum mi-aș dori să-l trăsnesc în moalele capului”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s