Dragostea Maiei Sandu față de banii lui Soros este o boală ereditară.

Sunt surprins cum oamenii se prefac că nu văd și nu aud despre faptul că Maia Sandu și ”politicienii” din partidul său, sunt finanțați de un oligarh. Presupun că și ei cred în idiotismul Maiei Sandu precum ar exista oligarhi răi și oligarhi buni 😀

Dar dragostea liderului PAS față de banii oligarhilor se trage tot de la ”Al vostru Vlad Filat” fiind o boală ereditară, de care s-a îmbolnăvit și Maia Sandu. Oligarhul Soros încă prin anii 2012 finanța conferințele organizate de Vlad Filat, unde acesta se lăuda cu ”reforme” și cu ”nefurturile” din banii publici. Nu este surprinzător nici faptul că mai multe ONG-uri ”independente” de pe atunci care erau finanțate de Soros, tropăiau pământul la porțile penitenciarului 13, plângând de dorul șefului moldav (Filat). Unele din acele ONG-uri fiind API și CJI, care prin 2016 când apăruse informații precum Maia Sandu ar fi fost finanțată de Fundația Soros, ei și-au ieșit din pielicică lor, pentru ai pune mâna la fundul pătat de viața politică comună cu Vlad Filat. Cine mai ține minte articolul comun realizat de aceștea?

Voi retranscrie primele rânduri ce ține de Soros & Sandu : ”Propaganda teoriei conspirației se regăsește și în emisiunea de autor a deputatului socialist Bogdan Țîrdea, ,,На Самом Деле”, de la NTV Moldova. În ediția din 05 noiembrie 2016, Bogdan Țîrdea o acuză pe Maia Sandu că are mai multe fețe și că își ascunde adevărata identitate și legăturile cu principalul său finanțator din umbră – miliardarul american George Soros.” (aici)

Normal, nu? Asta la ei e propagandă? Faptul că s-a demonstrat faptul că Maia Sandu și deputații PAS au fost cumpărați din acel milion oferit de Soros, nu e sponsorizare în opinia lor? Sau odată ce vor recunoaște faptul că Maia e finanțată de Soros vor fi nevoiți să recunoască că și ei sunt în buzunarul acestuia, ceea ce-i face să robească la nevoile și necesitățile Maiei Sandu?

Iată în așa mod, ONG-urile ”imparțiale” finanțate de Soros, încearca încă din 2016 să ne convingă că Maia Sandu nu e următorul proiect al oligarhului Soros și nu e un PLDM actualizat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s