Iată cât a costat-o pe Maia Sandu serviciile lui Arcadie Barbăroșie și Oazu Nantoi

Maia Sandu și-a cumpărat membri de partid și deputați încă pe când era Ministru al Educației. Aceste achiziții Maia Sandu le-a făcut cu acel milion primit de la Soros, despre care vorbea Iurie Leancă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Din acest milion, Maia Sandu și-a cumpărat oamenii cu 250 000 USD, iar mai apoi cu încă o tranzacție ulterioară  de 80 000 USD – pentru „angajarea societății civile în sprijinirea reformelor în educație” (Institutul de Politici Publice, CATALACTICA, Pro Didactica);

Și surpriza vine de la Institutul de Politici Publice, deoarece anume reprezentanții acestei instituții ACUM putem să-i vedem în sediu PAS, iar pe unii din ei chiar în Parlamentul Republicii Moldova, din partea blocului PAScuDA.
Screenshot_37
După cum vedem, echipa acestei instituții este formată din Arcadie Barbăroșie, omul cu sondajele la comanda celor din PAScuDA și totodată soțul Danielei Terzi care este unul din liderii PAS, dar și pe omul care a trecut pe la toate partidele din Moldova, dar care pentru banii lui Soros a devenit una din jucăriile Maiei Sandu.

Anume în așa mod erau gestionați toți banii ce ajungeau în conturile Republicii Moldova pentru reformele în educație. Și anume cu aceste acțiuni se laudă Maia Sandu. Și voi vă mai plângeți pe condițiile și nivelul de învățământ în țară?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s