Iată de ce cred în declarațiile lui I.Leancă ce ține de milionul primit de M.Sandu de la oligarhul Soros.

Fostul premier Iurie Leancă afirmă că nu are nicio problemă cu lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, pe care a ajutat-o foarte mult când activa în calitate de ministru al Educației. Acesta spune că, pe timpul când era premier, a fost în apartamentul din New York al filantropului George Soros, iar acesta i-a dat un milion de dolari, bani care au fost dați Maiei Sandu.

Încă din 2015 se tot vorbește despre faptul că Maia Sandu ar fi un proiect al oligarhului Soros, despre care altfel, ea declarase că Soros e un oligarh, doar că este un oligarh bun.

Însă nu doar Maia Sandu are legături directe cu George Soros, dar și alți membri PAS și-au legat destinul cu acest oligarh :
1. Maia Sandu – fost membru în Senatul Fundaţiei Soros Moldova;
2. Igor Grosu – fost viceministru al Educaţie, membru şi fondator al mai multor ONG din Reţeaua Soros;
3.
Liliana Nicolaescu Onofrei – fost viceministru al Educaţie, veche activistă a Reţelei, director pentru Educaţie la Fundaţia Soros-Moldova între 1996-1998, multiple colaborări cu ONG-urile din reţeaua Soros;
4.
Sergiu Musteaţă – Stagii în 2001, 2002, 2005 la Universitatea Central Europeană din Budapesta, înfiinţată de George Soros. Musteaţă este co-autor al mai multor rapoarte pentru Reţeaua Soros.
5.
Daniela Terzi-Barbăroşie – A lucrat la Fundaţia Soros-Moldova, beneficiară a mai multor burse de excelenţă Soros.
6.
Dan Perciun – fostul şef al Direcţiei e-Transformare şi Informatizare din Ministerul Educaţiei, numit de Maia Sandu, a coordonat proiecte sprijinite de Fundaţia Soros în cadrul direcţiei sale.

Trebuie de menționat faptul că George Soros e cunoscut pentru faptul că iubește să miște cu pioni în politicul mondial. Unul din acei pioni este și Monica Macovei, europarlamentar ce o susține pe Maia Sandu și denigrează stabil și activ Guvernul de la Chișinău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s