Aroganța Maiei Sandu. Dacă nu eu, atunci nimeni

Oamenii aroganți cred că posedă calități superioare. În multe cazuri, persoanele care suferă de iluzia grandorii vor minți că sunt populari sau chiar genii sau specialiști de excepție. Din cauza faptului că s-au convins singuri că au aceste calități sau trăsături, oamenii aceștia pot fi extrem de convingători atunci când vorbesc cu alte persoane. Se estimează că 1% din populație suferă de megalomanie, cunoscută și sub numele de tulburare de personalitate narcisistă, deci este inevitabil să întâlnești în mod regulat astfel de oameni.

După cum afirmam mai sus, iluzia grandorii este asociată cu tulburarea narcisistă de personalitate. Iar persoanele care suferă de această afecțiune își supraestimează masiv importanța și unicitatea propriei persoane.

Acest lucru poate duce la devierea de la un drum normal, o deviere aproape imposibil de rezvolvat. Oamenii aroganți cred mereu că știu cel mai bine totul și se așteaptă să obțină ceea ce vor de fiecare dată.

Anume în așa mod înțeleg declarațiile Maiei Sandu, care prin declarația sa arogantă dă de înțeles că doar în cazul în care ei vor conduce Guvernul totul va fi bine, în caz contrar ei nu sunt de acord.
Screenshot_37.png

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s