StopFals! ProTV îl promovează pe Năstase cu ajutorul unui fals.

Știm cu toții la câte lucruri sunt gata politicienii pentru PR, cu atât mai mult când ai o turmă de pseudo-jurnaliști ”independenți” care sunt gata să scrie orice tâmpenie pentru sumele frumușele ce vin din miliard, prin intermediu la așa oameni ca Platon, Filat și Țopa.

Așa că astăzi, una din cele mai bune achiziții a lui Filat, ProTV, a dat o știre precum Andrei Năstase ar fi fost surprins ieri călătorind cu troleibuzul. Și asta în cazul în care deține o mașină de lucru și un Mercedes S-Class.
StopFals.png
Doar că incompetenții de la ProTV deja au uitat că ei, împreună cu alți colegi din breasla jurnaliștilor de buzunar a lui Filat, Platon și Țopa, au dat o știre înainte de alegerile locale la care a participat Andrei Năstase, știrea precum el a fost surprins în troleibuz.

StopFals2.png
Dar ce poate fi mai eficient decât un așa PR ieftin al presei de buzunar, cu atât mai mult că zilele trecute, fiind niște oameni modești, liderii blocului ACUM și-au înaintat reciproc candidatura la cele mai influente funcții în stat? 😀

A rămas ca ” noi suntem paporul” să declare tare și răspicat  : ” Moldova are nevoie de așa președinte” :D, după care iarăși își va urca fundul în Mercedes și se va bucura de viața luxoasă pe care o duce, dar încearcă să o ascundă.

Sănătate și păr pe piept, drag ”papor”. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s