Dovada faptului că în blocul ACUM, cei din PAS nu știu ce fac cei din Platforma DA și invers

Astăzi au apărut mai multe știri în care se vorbește despre o criză în interiorul blocului ACUM, o criză de înțelegere între cele două tabere PAScuDA, care mai mereu unu încearcă să-și tragă plapuma deasupra sa, dorind a fi capul blocului ACUȘ !

Cu câteva zile în urmă, un transfug cu renume din politicul din Moldova, în cadrul unei emisiuni cu Anatolie Golea, a declarat că SPERĂ ca proiectele de legi înaintate de ACUM să fie acceptate, pe motiv că nu sunt create încă comisiile parlamentare, nu e oficializată structura parlamentului, cât și președintele Parlamentului nu e ales, lucru ce ar putea fi o problemă. De aceea acceptul acestor proiecte e pus sub semnul întrebării.

Pe când declarațiile lui Sergiu Litvinenco de azi, un pseudo-jurist, demonstrează faptul că oamenii din interiorul blocului ACUM și anume cei din PAS nu știu ce fac cei din PPDA și respectiv invers. Deoarece acesta invocă faptul că prin neacceptarea acestor proiecte se încalcă legea. Dar de cine să fie acceptate și semnate dacă nici președintele și nici comisiile nu sunt create, nu se știe… 

Prin această ocazie, vreau să-i îndemn pe acești falși politicieni și aliați politici să se întâlnească între ei și să afle ce e legal și ce nu. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s