ONG-urile BEM aplică duble standarde. Plângău și Munteanu -da , Sârbu – ba !!!

În Moldova deja de mult timp nu mai avem ONG-uri independente, ele fiind priponite încă de câtre Filat și Platon la treuca BEM, iar ACUM slujesc fidel celor din PAScuDA.

Un astfel de ONG este și Amnesty International Moldova, care se declară a fi o asociație de benificiu public, internațională, non – statală și apolitică. Imparțialitatea acestei asociației se termină în momentul în care ne uităm în lista echipei, unde o putem găsi pe nimeni alta decât Violeta Terguță, soția propagandistului și purtătorului de rahat a celor de la PLDM, iar mai recent candidat din partea blocului ACUM, Ion Terguță.

La finele lunii ianuarie 2019, a avut loc un show ieftin în care protagonistul principal a fost Dinu Plângău, care după spusele lui a fost bătut de fiul președintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat, doar că în urma expertizei medico-legală n-au fost depistate semne de lovire. Însă ONG-urile BEM, n-au ezitat să condamne ”acțiunele agresive” în cazul falsului atac asupra lui Dinu Plângău. Iar mai apoi a avut loc și cazul care l-a avut drept protagonist pe transfugul liberal Valeriu Munteanu, luat pe sus de niște doamne din Orhei.
Screenshot_5

Dar în cazul lui Sergiu Sârbu au luat apă-n gură. Nici un rând scris de acest ONG, unde ar condamna atacul asupra deputatului democrat și asta chiar dacă în cazul lui Sergiu Sârbu, în comparație cu cel a lui Dinu Plângău, sunt dovezi atât medico-legale, cât și declarațiile atacatorului, care a recunoscut că l-a lovit pe deputatul democrat.

Curvărismul ONG-urilor moldave devine deja o normalitate în Moldova, nu degeaba e una din cele mai vechi profesii din lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s