Litvinenco, blocul ACUM cel mai fricos și disperat grup politic din Moldova !?

Știm cu toții că oamenii cu cel mai mare tupeu în politicul din Moldova, sunt pseudo-politicienii din ACUM.

Ieri, pseudo-juristul Litvinenco, a declarat că ”obsesia Pd-ului de a învinui blocul ACUM în tot ce li se întâmplă , denotă frică și disperare” .
Screenshot_37

Dacă mergem după logica sa, atunci blocul ACUM este cea mai fricoasă și disperată grupare a șomerilor din Moldova. Și vă explic de ce spun acest lucru , prin câteva exemple :

1. Panoul electoral al blocului ACUM din Ungheni a fost vandalizat. Ați dat vina pe Partidul Democrat din Moldova. (bineînțeles, ne având dovezi, doar presupuneri și vise).
2. Doamna de 65 de ani care ar fi fost agresată iarăși de cineva din Partidul Democrat din Moldova. O nouă obsesie a celor din ACUM, care în cele din urma s-a demonstrat ca fiind chiar și un fals promovat de șomerii din ACUM cât și de presa Platon-Țopa.
3. Liderii Blocului Șomerilor din Moldova, au declarat că au fost otrăviți cu mercur de către nimeni alții ca cei din PDM. Pe lângă faptul că acest lucru e o altă obsesie de a lor, experții au declarat că o astfel de doză de mercur o poți obține din alimentația cu pește.
4. Și o altă obsesie e despre Maia Sandu și ȘURUBURILE de la roțile mașinii sale. Un alt fâs a celor din ACUM în care au fost învinuiți cei din PDM ca fiind persoanele ce stau în spatele acestui lucru și asta în cazul în care, Maia Sandu a mers câteva zile cu mașina cu roțile deșurubate și tot ”zaibisi” 😀 😀 .

Așa că dragă pseudo-jurist, vă mulțumim pentru faptul că ați recunoscut indirect că sunteți cel mai fricos și disperat grup politic din Moldova. Presupun că ăsta și este motivul de ce Năstase face pe el, îi e frică și e disperat 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s