Igor Munteanu îi contrazice pe liderii blocului ACUM : Maia Sandu și Andrei Năstase

Fără nici un dubiu, reprezentanții blocului ACUM sunt cei mai ipocriți politicieni pe care i-am văzut pe parcursul mai multor ani în Moldova.

Sunt 10 oameni în cruce și asta chiar dacă s-au unit 3 partide politice (PAS, PPDA, PLDM) dar și societatea civilă. Dar și așa ei reușesc să demonstreze lipsa de respect față de cetățeni și în primul rând față de cei care i-au votat, frecându-le mințile și așa sătule de minciunele politice auzite în perioada campaniei electorale.

Dar ei au atins deja apogeul prostiei și idiotismului. Maia Sandu și Andrei Năstase în timpul unei conferințe de presă din 12 martie, au fost întrebați dacă deputații blocului ACUM au fost contactați de către membrii altor partide, la care Maia Sandu a spus că mai mulți membri ACUM au fost abordați să meargă la mai multe întâlniri suspicioase.

Însă minciuna are picioare scurte. Ieri, în cadrul unei emisiuni cu Lorena Bogza, unul din deputații blocului ACUM a contrazis-o pe Maia Sandu, spunând că doar Alexandru Slusari a fost sunat dar el n-a răspuns.
Screenshot_60
1. Cine minte? Maia Sandu ca precum ne-am deprins cu toții sau Igor Munteanu?
2. Dacă Alexandr Slusari nu a răspuns la telefon, de unde știe de către cine a fost abordat?

Cei din ACUM atât de tare se îngloadă în minciuni, încăt la sigur nu mai știu nici unul din ei care e adevărul și ce e minciună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s