Adevăratul motiv al Maiei Sandu ce stă în spatele refuzului venit din partea PDM.

Se întâmplă lucruri foarte interesante și totodată ciudate în urma alegerilor parlamentare din Moldova. Și chiar dacă în primul caz invitația celor din PDM către cei din ACUM am fi putut-o interpreta ca o acțiune de PR (precum spun ”experții” celor de la JurnalTV și TV8), cea de-a doua propunere deja nu poate fi interpretată ca o luare în derâdere, deoarece funcția promisă celor din ACUM, cea de prim-ministru, este cea mai influentă funcție din țară.

Ieri, Maia Sandu, în timpul emisiunii ”Puterea a patra” cu Gheorghe Gonța, a declarat că funcția de prim-ministru înseamnă foarte puțin”, probabil Andrian Candu când a ieșit cu această propunere către cei din ACUM, trebuia să vorbească și despre împuternicirile unui prim-ministru.
Asta e p*zdeț, așa oameni buni? Hai să-i ajutăm pe impotenții din ACUM să afle ce împuterniciri are un șef al Guvernului. (aici)
Screenshot_59
Într-un cuvânt ”bojica” țării.

Însă problema adevărată nu constă precum a spus Maia Sandu în competențele prim-ministrului, dar în frica sa. Frica responsabilității. Anume acest motiv a stat la baza refuzului de a deveni prim-ministru cu câțiva ani în urmă, lucru spus chiar de ea, în timpul unei alte emisiuni.

Dacă Maiei Sandu îi este frică să-și asume responsabilitatea de a schimba lucrurile în țară, atunci la ce bun și-a mai făcut partid și a candidat la alegerile parlamentare din 2019?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s