Noi detalii despre familia coruptă ce a schimbat carnetul PLDM pe cel al PAS.

În martie lui 2018 am scris despre familia Pulisca, care făceau ce doreau în funcțiile pe care le dețineau în timpul guvernării PLDM-iste, iar ACUM se regăsesc în PAS. (aici)

Pulisca Liliana  consilier în Consiliul orăşenesc Vatra de pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova din 2012 este unul din exemplele reale de adăpostire a infractorilor în rândurile PAS. Având școala lui Filat de a fura din banii statului, s-a folosit de funcția pe care o avea de șef al ÎMSP Centrul de Sănătate din or.Vatra pentru a-și angaja familia la serviciu, în așa mod fiind angajată atât soțul Mihail Pulisca, ex-angajat al IP Strășeni al IGP al MAI, cât și pe fiica sa Lilia Pulisca (ACUM deja Lilia Adrusiv).
Poza cu fiica familiei corupte.

Și abia peste ani de zile s-au mișcat lucrurile din loc. Autoritatea Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese în privința subiectului declarării prevăzut la art. 3 alin (1) lit. e) din Legea nr.133/2016 privind declararea averii și a intereselor personale, dna Pulisca Liliana, ex-director al Instituției Medico-Sanitară Publică „Centrul de Sănătate Vatra”.

Dna Pulisca Lilianaa încălcat regimul juridic al conflictelor de interese prin nedeclararea și nesoluționarea în termenul și modul stabilit de lege conflictele de interese în care s-a aflat în perioada 01.06.2012 – 02.09.2013, în cazurile în care deținând calitatea de subiect al declarării și fiind în exercițiul funcției a fost chemată să ia decizii și să semneze acte administrative și juridice în prezența interesului personal rezultat din relația cu persoanele apropiate (soțul) și (fiica), prin care fapt a influențat exercitarea imparţială şi obiectivă a atribuțiilor funcției. (aici ).

Dar evident, pentru unii din voi și aceasta e o promovare, doar din motiv că Maia Sandu se lăuda cu un filtrul de care trec orice ”dinozaur” cu carbet PLDM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s