Andrei Năstase, fostul coleg de partid tot e un provocator?

Nu e primul și la sigur că nu va fi ultimul caz în care liderului unui partid din Moldova dă dovadă de lipsă de educație dar și de lipsa unui autocontrol emoțional.

Astăzi a apărut o știre despre comportamentul urât și agresiv pe care l-a avut Andrei Năstase față de unii cetățeni, iar peste ceva timp presa nașului Țopa scoate o știre prin care-i cataloghează pe acei oameni ca fiind niște provocatori.

După modul tâmpit prin care ei abordează lucrurile reiese că cei ce pun întrebări incomode celor de la putere sunt niște oameni cu demnitate, pe când cei ce pun întrebări incomode reprezentanților blocului ACUM , sunt niște provocători și ipocriți, da?
Atunci cum se primește astfel încăt oamenii care au alergat pentru al face pe Năstase primar, ACUM tot sunt catalogați de acesta ca fiind un provocator, primint și o diplomă pentru munca depusă în al promova pe Năstase? Cum se primește astfel încât unul din cei ce mergea pe ploaie și prin noroi pentru al promova pe Năstase, ACUM este agresat și amenințat de acesta? Membrii PPDA tot sunt doar niște provocatori pentru Năstase?

Ce am înțeles eu din această discuție este că Andrei Năstase are nevoie de oameni doar pentru a ajunge la putere, iar cei ce nu sunt de acord sau are unele întrebări la care doresc să primească un răspuns, sunt niște ”dușmani”. Oare ceea ce face el nu e dictatură?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s