După ce Guvernul Filip le-a majorat salariile, profesorii din Moldova își permit să finanțeze partide politice!

Un alt raport financiar a celor de la blocul ACUM care bucură. Bucură din motiv că datorită acestui raport înțeleg că reforma salarială și-a avut efectul dorit iar profesorii au salarii mai mari.

Nu cred că până ACUM ați văzut ca profesorii să fie printre principalii  finanțatori ai unor partide politice, așa precum este cazul doamnei Mariei Diacon, care a donat din salariu său, 13.800 lei pentru blocul ACUM, ceea ce reprezintă aproximativ 14 venituri lunare de a Maiei Sandu :D.
Screenshot_37Screenshot_38
Dar dacă revenim în trecut, nu cred că cineva și-ar putea aduce aminte de măcar un profesor care își permitea să finanțeze un partid politic din țară, dar în schimb ne putem aduce aminte cu ușurință de protestele organizate de către profesori în aprilie lui 2014, deoarece salariul de func­ţie real al cadrelor didactice la momentul de faţă constituia 1800-2200 de lei. Sau de adresarea sindicatelor din 2013 către Maia Sandu, care declarau că le ajunge cu greu salariile pentru cheltuielile  strict necesare, pe lângă aceasta având și condițiile proaste de lucru. (aici)
Screenshot_46
Nu știu despre ce reforme vorbea Maia Sandu, dar după câte observăm rezultatele reformelor Guvernului Filip contribuie considerabil la întreținerea blocului ACUM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s