Oamenii Maiei Sandu limitează dreptul la libera exprimare a susținătorilor contracandidaților săi.

Chiar dacă Maia Sandu a fugit de o luptă directă cu Vlad Plahotniuc  și a mers acolo unde era mai mult ca sigură că va învinge, ACUM pare să nu mai fie atât de convinsă de victoria sa.

Anume așa se explică faptul că oamenii de buzunar a blocului ACUM luptă împotriva susținătorilor candidaților Unioniști, unii din ei fiind susținătorii lui Vasile Calmațui.

Pentru a informa societatea de acțiunele pe care le interprinde Vasile Calmațui, susținătorii săi promovează postările acestuia, distribuindu-le prin mai multe grupe de pe Facebook. Doar că… atât susținătorii acestui bloc cât și jurnaliștii de buzunar al acestora care sunt totodată și administratorii acestor grupe, evită să aprobe postările despre alți candidați decât cele cu Maia Sandu sau Andrei Năstase.

Unul din acele grupe e ”Vocea Diasporei” unde Elena Robu una din cele mai fidele jurnaliste de buzunar a lui Vlad Filat, filtrează toate postările ce țin de concurenții Maiei Sandu. O dovadă a acestei istorii este și cazul lui A.Levițchi, care de altfel i-a trimis și un mesaj acesteia.
screenshot_37

Un al caz similar este grupa ”Adoptă un Vot” administrată de mai mulți susținători și membrii ai blocului ACUM. Unde administratorii nu aprobă nici o postare dacă nu e una pozitivă despre liderii ACUM.
screenshot_38Unul din administratorii acestui grup este nimeni altul decât Dumitru Vicol, un fan înflăcărat a blocului ACUM și totodată un fel de Oazu Nantoi, care de la consilier de-a lui Filat, a mai trecut pe la Iurie Leancă iar acum stă la picioarele Maiei Sandu, iar la nunta sa a fost și alți ”imparțiali” ai presei „maldave” precum Elena Robu, ca alt de Natalia Morari, Val Butnaru sau Mariana Rață.

Iată ce e aia intimidare sau limitarea libertății de exprimare. Lucru pe care se bazează întreaga campanie electorală a celor din ACUM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s