Trollii PAScuDA s-au lansat în campania electorală !!!

După ”gafa” din noiembrie a celor din ACUM, unde Alaiba și-a dus trollii la lansarea blocului ACUM (aici) iar mediu online a rămas neacoperit, iar lumea spunea ceea ce creadeau cu adevărat despre blocul ACUM și nu ceea ce dorea să ne arate ei prin trollii săi , acesta nu a mai călcat pe aceeași greblă și a lăsat vreo doi troll să-și facă munca de zi cu zi, chiar dacă marea parte din ei totuși au stat în spatele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.

Anume în așa mod arată lansarea în campania electorală a celor din ACUM, unde Maia Sandu se laudă cu numărul mare de susținători atât în țară cât și peste hotare, dar susținerea ei după cum vă voi prezenta mai jos se limitează la trollii ei ce îi distribuie live-ul pe Facebook ( ăsta fiind unul din mulțimele de exemple pe care le puteți vedea și singuri accesând pagina ei).

Această prezentare necesită JavaScript.

40 de share-uri de pe acest profil, la cele 300 de share-uri pe care le are, reiese că susținerea ei din întreaga țară se limitează la numărul de trolli pe care-l are blocul ACUM. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s