Agora.md – reprezentantul blocului politic ACUM a început campania electorală.

Dacă încă partidele politice din Moldova n-au intrat oficial în campania electorală , nu poți spune același lucru și despre mass-media afiliată politic. Iar pe lângă ”investigațiile” contra sumelor de 300 de euro acelor de la Rise și ZdG, care bat ca de fiecare dată în aceeași direcție și cei de la Agora.md fac spumă la gură pentru niște bacșiș de la finanțatorii ce stau în spatele miliardomatului.

Agora.md considerându-se o vergină a presei moldave se adeverește a fi o prostituată politică, unde împinge modoveanului prost informat niște știri cu iz politic și manipulator. Știrea menționată în cazul de azi este una legată de reducerea prețurilor la medicamente și ea sună în așa mod : ”Înainte de alegeri, Filip vrea să reducă și prețul la medicamente”
screenshot_26
Oare așa să fie? Oare asta e unica reducere a medicamentelor de la investirea acestui Guvern pentru a o putea numi ca fiind una electorală? Doar niște aboltuși și niște curve mediatice pot interpreta acest lucru, mai ales că anterior au fost reduse de cel puțin 3 ori  prețurile la medicamente.  Trei ori doar din cazurile pe care eu le-am reținut.

1. În data de 5 martie 2015, prețul la mai multe medicamente au fost reduse cu 9%, în urma unei cereri a lui Pavel Filip către Agenția Medicamentului și Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
Screenshot_27.png
2. În octombrie aceluiași 2015, prețul mai multor medicamente au fost redus cu 40%.
screenshot_28
3. La 28 august 2017, prețul mai multor medicamente au fost reduse cu 12,66%.
screenshot_29
După logica jurnaliștilor de la Agora.md, Guvernul Filip a început campania electorală în 2015 și totodată reiese faptul că într-o țară ca Moldova nu trebuie să miști un deget deoarece totul va fi atribuit ca acțiuni electorale.

Doar că politica editorială a celor de la Aogra.md o face cel ce vine cu banul, dar moldovenii sunt obișnuiți să fie duși de nas chiar din banii lor, din miliard.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s