Ambasada Franței, decizii pierdute la CEDO, copii lăsați fără moștenire. Iată ce ne propune ACUM.

O persoană de pe Facebook, mi-a scris în privat un caz foarte interesant prezentându-mi dovezi, despre o persoana ce se dorește ACUM la putere, lucru care mi-a amintit îndată de un colaj amuzant unde apare acea persoană, iar pe colaj era scris : ”Cred în dreptul fundamental al oamenilor de a avea condiții de trai decente și în obligația statului de a asigura bunăstarea cetățenilor săi”

Amuzant, nu? 🙂 Această persoană se consideră o virgină a justiției moldave, chiar dacă din cauza ei Moldova a pierdut la CEDO sume colosale de bani, din cauza o altei decizii de a ei au fugit fracenzii tot cu papoci (ambasadă), iar când a ajuns să răspundă în față legii, nimeni alții decât spuma societății civile au sărit-o să o apere. Și aici nici într-un caz nu poate merge vorba de justiție selectivă sau presiuni politice, dar merge vorba de interese personale prin care unii își apără fundurile.

Legătura dintre membrii blocului ACUM și Domnica Manole este mult mai strânsă decât pare la prima vedere și asta din motiv că ”judecătoarea penală” a luat mai multe decizii controversate  în favoarea membrilor blocului ACUM, în acest caz în favoarea unui lider PPDA, Nistor Nicolai.
screenshot_21
Aceast lucru a fost posibil datorită funcției pe care o deținea Domnica Manole. Funcție ce i-a permis să încalce legea, începând de la faptul că dumneaei nu a găsit de cuveință să-l citeze pe cel atacat în judecată și totodată a respins toate acțiunele acestuia fără de a avea motive ( bine-nțeles din cele legale și nu din cele de interes personal).
inked49775700_508456426226850_4712608189286187008_n_li
inked49548089_779877722346584_4174037449489514496_n_li

Iată cum rămân oamenii fără toate averile pe care le-au agonisit pentru copii lor și care le-au donat acestora. Unde judecători ca Domnica Manole, împreună cu alți membri ai blocului ACUM se spală pe mâini unul pe altul.

ACUM e clar de ce membrii acestui bloc stăteau la ușa judecătoriei unde Domnica Manole pișa ochii, de ce ea stă mai des în studioul JurnalTV decât în casa sa de lux în curtea căreia stă zece mașini. ACUM e clar ce reformă a justiției ne așteaptă odată ce ajung ei la putere.

#AMIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s