Istoria se repetă. Diaspora prostită iarăși de liderii blocului #ACUM .

Andrei Năstase liderulul nu doar a celor din PPDA dar și a prostii omenești dă dovadă iarăși de ipocrezie în timpul emisiunilor electorale la care participă. Acesta vorbea despre implicarea diasporei la algeri umblând cu limba pe la toate fundurile plecate din țară.

Andrei Năstase a declar următoarele : ” Va fi cum nu a mai fostr vreodată în Republica Moldova, va fi un asalt democratic”
Screenshot_9
Dar de câte ori acest individ a invitat diaspora să participe la alegerile din 2019? Ba mai mult, ați văzut ce declară cei plecați din țară?
Screenshot_10
Iată dragă diasporă ce interes reprezentanți voi pentru cei care cerșesc voturile voastre, rămâne să vă gândiți și la rolul pe care-l aveți în planurile acestora.

Apropos, ați văzut vreodată ca Andrei Năstase sau Maia Sandu să promoveze informație unde cei din diasporă să se înregistreze pentru a putea participa la alegeri, odată ce până la momentul de față au fost înregistrate mai puțin de 5 mii de cetățeni?
48110888_346144536216893_69845063110230016_o.jpg

Alegerile se vor finisa cu niorlăitul celor din #ACUM precum cei de la Guvernare le-a limitat accesul la vot, precum a fost la alegerile prezidențiale, iar realitate e cu totul alta.

Sănătate și păr pe piept….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s