Dovadă foto: Oamenii lui Renato Usatîi au trecut filtrele Maiei Sandu. ACUM BEM?!

Alianța formată din PLDM-PAS-PPDA și PN se reface iarăși înainte de alegerile parlamentare din februarie anului 2019, după ce în perioada anului 2016 se dădeau eroii țării, ținându-se de mână atât pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, cât și stând la un păhar de vin.
cms-image-000039274.jpg
Încă de la apariția PAS unul din lucrurile cu care Maia Sandu mereu se lăuda pe la televiziunele finanțate de Platon, a fost așa zisele Filtrele de Integritate, unul ce a fost instalat și la blocul electoral #ACUM. Această alianță la prima vedere pare a fi formată din membrii PAScuDA, însă în rândurile lor au fost primiți și cei care au stat în spatele miliardului furat, PLDM. Iar în data de 9 decembrie la ședința CPN al PLDM, majoritatea au spus DA, ACUM ! Maria Ciobanu lâudându-se cu această ocazie pe pagina sa de Facebook.
Screenshot_74.png
Doar că acest filtru este un fâs mai mare ca amenințările lui Filat de a arunca clasa politică în aer, iar generalul Nicolae Alexei este un exemplu în acest sens, care acum se regăsește în Partidul Liberal Democrat din Moldova.
photo_2018-12-11_16-05-59

Generalul Alexei a candidat la alegerile parlamentare din 25 februarie 2001 pe listele Partidului Popular Creștin Democrat, condus de Iurie Roșca, fiind ales ca deputat. În iulie 2001, prin votul a 65 de deputați comuniști și doi deputați din Alianța „Braghiș”, împotrivă fiind exprimate patru voturi, generalului i s-a retras imunitatea parlamentară, iar dosarele penale intentate la adresa sa au fost redeschise. Alexei a respins toate acuzațiile care i se aduceau, calificându-le drept o “încercare de răfuială politică”. În ianuarie 2004, Curtea Supremă de Justiție din Republica Moldova l-a condamnat pe generalul-deputat Nicolae Alexei la cinci ani de închisoare cu suspendare, interzicându-i-se dreptul de “a deține funcții de răspundere timp de trei ani”.

Iar în 2014, Usatîi la prezentat pe acesta ca fiind noul membru al echipei sale precizând că acesta va candida pe lista formațiunii la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.
photo_2018-12-11_16-06-05

Iată că am ajuns să vedem că de filtrele Maiei Sandu nu trec doar finii unor raideri bancari, sau oamenii partidului ce a stat în spatele miliardului furat. Dar de el a trecut chiar și penalii din partidul criminal condus de fugarul Renato Usatîi, omul cu care Andrei Năstase ține și în continuare legătura, uneori primind și sfaturi de la acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s