Dovadă video !!! Reprezentanții blocului #ACUM limitează dreptul la replică față de minciunele promovate de ei !!!

Astăzi a avut loc un nou show electoral a blocului politic #ACUM, care nu obosesc să-și facă capital politic pe seama falsurilor și minciunilor, mai ales după ce unul din partidele membre ale acestui bloc e sub pragul electoral iar celălalt recent alăturat de PAScuDA în genere e un cadavru politic.

Doar că astăzi n-au promovat doar falsul ce ține de monopolul pe exportul de nuci, dar au inventat și un alt monopol peste noapte. Ce ține de falsul monopol de nuci am scris și anterior, unde am prezentat și o listă cu peste 20 de companii ce exportă nuci.
Screenshot_5
Ce ține de exportul de mere e și mai amuzant, luând în considerare faptul că doar în Rusia sunt mai mult de 70 de exportatori, conform celor de la de Mold-street, ne mai vorbind de faptul că exporturile în Rusia sunt cu mult mai inteferioare decât cele din spațiu UE.
Screenshot_65

Doar că minciunele pentru a avea efectul necesar trebuie să fie limitate la replică, lucru care l-au și făcut manifestanții blocului comun #ACUM, unde un reprezentant al instituții guvernului dorea să se expună la această temă,  dar i-a fost limitat dreptul de a se expune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s