De ce tace Maia Sandu și Maria Ciobanu?

Politicienii care au capturat Facebook-ul au luat apă-n gură. Anume în așa mod îmi explic eu faptul că atât Maia Sandu cât și Maria Ciobanu n-au scris un cuvând despre ”politica Bisericească” pe care o duce Andrei Năstase.

În cadrul unor dezbateri politici pentru alegerile prezidențiale Maia Sandu declara următoarele : Constituția scrie că biserica este separată de stat. Igor Dodon a hotărât să folosească și să murdărească cuvântul bisericii în campania electorală. Iar Maria Ciobanu nu ezita să-l atace pe Constantin Țuțu pe Facebook pentru faptul că acesta a mers la Biserică.

Dar aceste două persoane care nu vedeau niciodată participările șefului Filat la ”ceremoniile” ce aveau loc la Biserică, nu vede nici a două prezență a lui Năstase la o Biserică înainte de alegeri. Pentru prima oară, acest individ a mers înainte de alegerile locale la Putna pentru binecuvântarea Părintelui Arhimandrit. Iar acum acesta a mers la Catedrala Națională, Catedrala Mântuirii Neamului.

Screenshot_2
De ce acum Maria Ciobanu și Maia Sandu nu se revoltă că un individ corupt ca Năstase murdărește cuvântul Bisericii?

P.S.
Uneori am impresia că dacă ajung aceste două ”fecioare” la putere. ne vom întoarce la perioada comunist-sovietică și anume la perioada când Bisericile erau interzise.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s