Presa ”liberă” din Moldova face lobby pentru ONG-uri și agenți ruși pe banii europeni și americani

Presa ”liberă” din Moldova face lobby pentru organizațiile și agenții ruși pe banii europeni și americani. Anume astfel face și Radio Europa Liberă dar și jurnaliștii acesteia și anume Cornelia Cozonac.

Cornelia Cozonac este una din jurnalistile care câțiva ani în urmă ”se doreau” a fi libere de finanțatorii săi, organizând chiar și un marș împreună cu Natalia Morari și Alina Radu pentru ”libertatea presei”. Cele din urmă fiind la fel avocați ai agenților și ong-urilor rusești.
photo_2018-11-14_14-30-46

Și iată jurnaliștii pro-europeni finanțați din banii cetățenilor europeni și americani, apără și filtrează informația despre ong-ul rus Open Dialog și totodată nu ezită ”să stea în rând, să rupă picioare și mâini” doar pentru ași face poză cu cei de neatinși de presa la care activează.
Screenshot_25
Iar dacă facem un search pe Radio Europa Libera despre Open Dialog, nu veți vedea nici o știre despre crimele făcute de această doamnă, Ludmila Kazlovska, dar și de criminalii cu renume internațional pe care-i apără fundația în cauză. La fel nu veți vedea nici informația precum această fundație a finanțat maidanul din Ucraina, iar mai apoi dorea să facă unul asemănător în Polonia.

Dar o să vedeți știri de genul : ”O activistă ucraineană ar fi victimia unei campanii de defăimare a guvernului Polonez.” După care veți vedea două articole cu declarațiile lui Igor Munteanu, membru al mișăcrii comune a celor din PAScuDA (acest fapt spune totul despre veridicitatea acestui individ). Sau declarațiile unor ”experți politici” la fel de independenți ca Cornelia Cozonac, pe care-i puteți vedea în orice moment la JurnalTV sau TV8.
Screenshot_2.png
Screenshot_27

Susțin mișcarea jurnaliștilor din Moldova și totodată dorința lor de a fi în sfârșit jurnaliști liberi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s