Ludmila Kazlovski închide gura jurnaliștilor ce pun întrebări incomode despre criminalii apărați de fundația sa.

Astăzi trebuia să vină o mega ”bombă” mediatică din partea presei finanțate de Platon, unde Natalia Morari avea să facă spumă la gură și mare tam-tam în soceitatea civilă.

Dar jocul a fost stricat de către unicile persoane prezente în sală pe lângă reprezentanții și susținătorii Fundației Open Dialog și anume de câțiva jurnaliști și formatori de opinie din Moldova. Și chiar dacă Ludmila Lazlovska încerca de nenumărate ori să limiteze libera exprimare a acestora, în cele din urmă, unul din cei prezenți a pus o întrebare care i-a făcut pe organizatori să închidă live-ul, pentru a nu se compromite.

Întrebarea era legată de Ana Ursachi și complicitatea acesteia la un omor din anul 1997, doar că răspunsul nu l-am auzit deoarece Ludmila Kazlovska a ordonat ca transmisiunea să fie întreruptă.

(În scurt timp voi atașa doar fragmentul despre care vorbesc)

Apropos, în timpul acestei conferințe Ludmila Kazlovska a menționat de câteva ori despre presa din Moldova și limitarea liberii exprimări a acesteia, dar singur închide gura jurnaliștilor incomozi.

Important de menționat este și faptul că această fundație este finanțată din Landromatul rusesc și anume de Raider-ul nr.1 în CSI, Veaceslav Platon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s