Liderii ACUM dă pe jos cu PL, dar își trage de la ei un deputat.

Ne-am obișnuit probabil cu toții de ipocrizia unor politicieni din Moldova, dar chiar și așa credeam că ar fi trebuit să existe o oarecare limită. Dar nu și în cazul Maiei Sandu și Andrei Năstase, care dea lungul timpul au câlcat în picioare atât liderul Partidului Liberal cât și partidul în general.

„Noi vrem microfon și tribună sau pe noi ne intersează ceea ce se întâmplă? Sunt oameni care nu neapărat împărtășesc ceea ce spune PAS, sau PPDA, dar astea sunt partide care se bucură un pic de mai multă încredere din partea cetățenilor decât PL, la moment. Asta arată sondajele. Ne place sau nu ne place. PL trebuie să treacă printr-o perioadă de recuperare a imaginii și în momentul în care vii și spui că vrei în prima linie s-ar putea să se supere niște oameni. ” , a declarat Maia Sandu la „Adevărul LIVE”.

” PL și PLDM nu poate face parte din blocul comun ACUM, deoarece aceste partide pretinse a fi pro-europene s-au  descreditat complet iar oamenii doresc să vadă persoane noi, profioniste, onești și integri. Ce își doresc oamenii cunosc nu din sondaje, eu vorbesc cu ei direct”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea ”ÎnPROfunzime” la PRO TV din luna noiembrie.

Și iată parte ipocrită, liderii ACUM care cu fiecare ocazie își ștergeau picioarele de PL, și-au găsit un ”integru” util, în fața lui Lilian Carp, care dintr-un membru a unui partid descreditat a trecut ”filtrul” acestora.
Screenshot_23.png
A încercat omul să se ascundă doar că trebuie poze ca în listă să fii puțin mai sus 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s