Ludmila Kozlovska confirmă faptul că a făcut lobby pentru rezoluția opoziției din Moldova.

Cu părere de rău Rusia devine tot mai influentă și în candrul Uniunii Europene, cât și printre rândurile europarlamentari. Acest lucru nu-l fac direct liderii acestei țări ocupante, dar o fac prin agenții săi FSB sau prin intermediu ONG-urile ruse. Un astfel de ONG este și Open Dialog.

Într-o postare pe Facebook făcută de Ludmila Kozlovska, aceasta se laudă cu faptul că deputații Parlamentului European votează rezoluțiile înaintate de ei. Una dintre care a fost votată de către aceștea și împotriva Republicii Moldova. Unul din susținătorii acestei rezoluții împotriva țării a fost și Petras Austrivicius, căruia Ludmila Kozlovska a și adus mulțumiri pentru susținere. Iată că partidele ce se declară luptători pentur bună starea cetățenilor și a țării luptă prin intermediul ONG-urilor ocupanților împotriva țării.
Screenshot_14

Un alt lucru important este faptul că acest ONG care face lobby pentru PAScuDA la nivel european este finanțat și de ”clientul” PAScuDA, Veaceslav Platon, care stă în spatele atât a Londromatului rusesc cât și în spatele miliardului furat din sistemul bancar.

Dar nu e primul caz când cei de la Open Dialog lucrează cot la cot cu europarlamentarii din ALDE, ca un mic exemplu este și blogul lui Fernando Maura, care a scris despre faptul că în urma unei ședințe, în biroul său îl aștepta un reprezentant a celor de la Open Dialog ce venea cu scopul de a cere susținere în cazul lui Mukhtar Ablyazov.


Iată se demonstrează că Moldova nu e atacată din extern, dar atacurile vin din partea deputaților moldavi, precum Maia Sandu și Andrei Năstase, care prin intermediu unor ONG-uri al FSB-ului rusesc, luptă împotriva țării dar și a cetățenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s