Fățarnicul Andrei Năstase și atacurile acestuia în adresa lui Mihai Ghimpu !

Mare fățarnic mai este omul acesta, nu-mi e de mirare, luând în considerație activitatea sa politică care a început în 2015, unde se declara european și unionist , dar stătea la masă cu Usatîi și Dodon. Când mergea la televiziunile din România iarăși se transforma într-un unionist, ca mai apoi la interviurile televiziunelor rusești să declare că unirea e o prostie și acest lucru nu-l va face niciodată.

Zilele trecute s-au întâlnit reprezentanții viitorului bloc electoral ACUM, format din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), pentru a doua oară, cu cei din Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și Partidul Liberal (PL) pentru a discuta despre colaborarea acestor formațiuni în alegerile parlamentare din februarie 2019.

Iar după ce aceștea stau la masă și probabil deja își împart funcțiile chiar dacă n-au șanse mari la alegeri, Andrei Năstase merge și-l atacă pe Ghimpu pe la spate, ca un laș și un om slab și mic. Acest lucru s-a întâmplat la întâlnirea acestuia cu cetățenii, unde unul din participanți a declarat că este unionist și își dorește unirea, la care Năstase a venit cu atacuri la adresa lui Ghimpu doar pentru a câștiga acel vot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s