Dublele standarde a cetățenilor față de politicienii văzuți în troleibuz !!!

Pe cât de populistă e societatea noastră. Chiar nu mai știu ce să cred de concetățenii mei. Cum puteți fi niște prefăcuți de fiecare dată când vă este comod?

Hai să ne amintim istoria ”dragilor” noștri politicieni. Andrei Nastase a fost zărit „întâmplător” în troleibuz. La fel de întâmplător au ajuns și fotografiile direct în redacția Tribuna.md  cu mențiunea că au fost expediate de un cititor fidel. Rezultatul masturbării online al acestui caz a ajuns pe paginele tuturor martorilor PAScuDA, dar și a celor mai ”independente” portaluri de știri din țară.
Screenshot_11.png
Și nimeni din acei ”manufacturiști” nu și-au amintit de faptul că Andrei Năstase e omul care merge doar odată-n viață în troleibuz, deoarece de obicei fundul îi este cărat de mașinele de lux ale sale. Și toți au uitat că acest caz a avut loc înainte de campania electorală. Dar ce să-i faci, moldovenii sunt deprinși să mă uimească cu memoria lor scurtă.
masina.jpg
nastase_cu_masina_78701500.png
Dar iată faptul că Țuțu a mers cu troleibuzul, asta deja e ”crimă” împotriva poporului, e populism și e campanie electorală.
Screenshot_9.png
Păi cum oameni buni se adeverește că unul e populist dar altul e erou al națiunii? Cum unul se adeverește fiind onest având mașini de lux, iar altul nu?  Nu fiți ipocriți, cântăriți calitatea oamenilor cu același grad de măsurare și nu din prisma preferințelor politice pe care le aveți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s