Maria Ciobanu din nou minte !!!

Nu doar ”ipocrezia” reprezintă politicieni precum Maria Ciobanu, dar și minciuna. Anterior am mai prins acest pseudo-politician cu minciuna. Dar acum aceasta o face nu cu scopul de a acumula capital politic pentru partidului șefului Filat, dar pentru a prindre un loc pe listele blocului #ACUM ( Andrei + cu + Maia)

Păi iată, dacă ieri Andrei Năstase a mers cu Slusari prin țară pentru a spăla creierele, azi, Andrei Năstase a luat-o pe femeia ce poate manipula nu mai rău ca Natalia Morari. Maria Ciobanu ca de fiecare dată dădea vina pe toți numai nu pe partidul din care face parte și care a avut toate instituțiile cheie în mâinele lor din 2009 până-n 2015. Iar una din minciunele grosolane pe care le promova dumneaei în fața alegătorilor este faptul că în perioada celor treo coaliții AIE, nici unu din proiectele de legi ale lor (PLDM) nu erau aprobate deoarece după spusele dumneaei, Plahotniuc nu dorea.

Doar este un ”NO”… Maria Ciobanu a uitat că lumea cunoaște despre faptul că există site-ul Parlamentului Republicii Moldova, iar acolo putem găsi toate proeictele de legi la elaborarea cărora au participat unul sau alt deputat din Moldova, care din ele au fost apropate, respinse, retrase sau în curs de examinare. Și odată ce tragem cu ochiul la acea listă, observăm că nu mai puțin de 40 de proiecte la elaborarea cărora a participat Maria Ciobanu, au fost aprobate în Parlamentului Republicii Moldova.
http://www.parlament.md/StructuraParlamentului/Deputies/tabid/87/Id/305/actId/3/language/ro-RO/Default.aspx

Dacă urmăriți ce vorbește Năstase și oamenii săi la întâlnire cu cetățenii, vedeți că ei n-au nici un proiect de țară, iar unicul scop al deplăsărilor e de a da vina nașului Țopa sau șefului Filat, pe Plahotniuc.
Screenshot_1
Apropos, doamna Maria Ciobanu iubește să facă des postări despre hainele îmbrăcate de oamenii publici din Moldova, dar uitați-vă ce blana Maria Ciobanu și-a pus pe ea. 🙂

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s