Andrei Năstase pus la punct de un locuitor din Ștefan Vodă

Chiar dacă campania electorală oficial și legal nu a început, Andrei Năstase deja a început-o. Astăzi a mers în localitatea Ștefan Vodă împreună cu Alexandru Slusari (un expert în tot și totodată în nimic), unde le-a vorbit oamenilor de agenda politică și programul de acțiuni în caz că ajung la putere.

Însă planurile n-au mers chiar cum și-a dorit acesta și chiar dacă la întâlnire au venit vreo 20 de oameni, nu toți au apreciat cele spuse de finul lui Țopa. Unde unul din participanți a criticat modul în care Năstase vorbește despre cum stau lucrurile în țară și anume de faptul că el doar critică și critică Guvernare, de parcă nimic bun nu s-a făcut în țară. Totodată acest invitat a declarat că politicienii sunt ca țânțarii, iar odată ce vor fi alungați țânțarii de la putere care sunt deja sătui, vor veni alți țânțari flămânzi, precum cei care se doresc acum la putere. Totodată participantul la această întâlnire a declarat că el și ceilalți consăteni sunt bucuruși chiar și de bucata de drum care a fost făcută în cadrul programului ”Drumuri bune”, deoarece nimeni până acum n-a făcut acest lucru, chiar nici PCRM.

Însă reacția lui Năstase este una tipică lui, i-a sărit în cap acelui om din singurul motiv că are o altă parere decât cea promovată de oamenii din blocul electoral #ACUM, din care face parte PPDA și PAS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s