O nouă ipocrezie marca, Maria Ciobanu !!!

Cred că dex-ul trebuie să modifice cuvântul ipocrezie cu Maria Ciobanu.
Screenshot_82Azi a avut loc raportul Comisiei de anchetă asupra cazului Open Dialog, unde președintele Comisiei a prezentat Parlamentului raportul subiectului investigat. Unde Maria Ciobanu făcea spumă la gură din cauza faptului că a fost demonstrat că aliații partidului din care făce parte au beneficiat de finanare din partea Open Dialog, fundație finanțată și din Landromatul rus, de către Veaceslav Palton.
images_cms-image-000057361
Dar, dar… Această doamnă a decis să-și apere aliații prin atacarea unor partide din opoziție, dar și pe raport cu scopul de al descredita, întrebându-l de ce nu se face investigații pe seama presupusilor achitări a unor politicieni de către un partid sau altul.

Oare ipocrezia Mariei Ciobanu se va răspândi și asupra șefilor săi? Și anume asupra faptului că Igor Dodon a fost plătit de către stăpânul său Vlad Filat cu 3 milioane euro pentru al vota Timofti, lucru care a fost confirmat de mai mulți politicieni din Moldova, precum Tkcaciuk, Șalaru sau Usatîi.

maria-ciobanu-despre-retragerea-mandatului-de-deputat-al-lui-vlad-filat-tot-ce-se-face-este-din-ura-si-dorinta-de-razbunare-1481881976

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s