ZdG și TV8 au luat apă-n gură la investigația celor de la Rise.md, unde se demonstrează că Platon stă în spatele Landromatului rus.

Zilele trecute Mihail Gofman declarase într-un interviu pentru Zeppellin că Ziarul de Garda face investigații la comanda contra sumei de 300 euro, lucru despre care presa liberă nu a scris nimic, deoarece Ziarul de Gardă face parte din trustul finanțat de raiderul nr.1 din CSI, Veaceslav Platon.

Astăzi a apărut un articol pe site-ul de investigație, RISE Moldova, care a făcut o incursiune în trecutul tenebros al controversatului raider bancar, Veaceslav Platon, și a prezentat astăzi portretul acestui controversat „bancher din umbră”. Investigația celor de la Rise.md confirmă o altă investigație anterioară realizată de Zeppelin.md, precum că Platon este autorul Laundromatului rusesc.
photo_2018-11-14_09-45-17
Spre ”surprinderea” mea, am observat că pe ”independentul” portale de știri Ziarul de Gardă dar și pe TV8, nu a apărut această investigație, în comparație cu alte investigații ce apar îndată cu titlu de ”Breaking NEWS”, bine-nțeles dacă în ele merge vorba despre cineva din PDM sau o persoană care tipurile ar avea oarecare legături cu acesta.

Însă în loc de articolul cu investigația celor de la Rise Moldova, cei de la ZdG bagă știrea unde CSJ a pus punctul final în dosarul Platon. Breaking News în care n-au ezitat să scrie despre faptul că dosarul ar fi unul politic 🙂 și nici un cuvând despre investigația celor de la Rise.md ce demontrează faptul că el stă în spatele landromatului rusesc.

Acum acești bani sunt distribuiți bine merci, pentru ”avocații” din extern precum Open Dialog, sau pentru cei interni și anume pentru mass-media ce îi spală imagine, prin jurnaliști ca Natalia Morari (TV8) sau Alina Radu (ZdG) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s