Deliu promovează fakenews-urile portalurilor de știri finanțate de Platon !

Portalul Newsmaker, instituţie media afiliată trustului controlat de raiderul Veaceslav Platon, a fost prins cu minciuna. Acesta a scris ieri că Parlamentul European ar pregăti o rezoluţie care prevede anularea regimului de circulație fără vize în UE pentru moldoveni, făcând trimitere la unul din autorii documentului, europarlamentarul lituanian Petras Austrevicius.

Această știre falsă a fost preluată rapid de către ”oneștii ” și ”veridicii” deputați din Moldova, printre care și fostul coleg al Maiei Sandu, liberal democratul Tudor Deliu.
Anume în așa mod, partenerul (PLDM) politic a lui Platon încearcă să instigă la ură oamenii față de conducerea Republicii Moldova.
Screenshot_69
Ulterior, redacţia portalului sus-numit a fost contactată de către asistentul lui Petras Austrevicius, Renatas Juska. Acesta le-a cerut jurnaliştilor de la Newsmaker să dezmintă informaţia respectivă, întrucât aceasta nu corespunde realităţii.

Cu o replică a venit și europarlamentarul român Andi Cristea, care le-a recomandat politicienilor de la Chisinau sa nu se joace cu teme importante legate de interesul national.
Screenshot_70
Iată anume în așa mod, alinața PLDM și PAScuDA, încearcă să câștige capital politic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s