De ce se teme Maia Sandu și de ce a fugit iarăși de Comisia Parlamentară?

De ce se teme Maia Sandu și de ce fuge atât de mult de audierile în Parlamentul Republicii Moldova ce ține de ancheta Parlamentului privind scandalul ”Open Dialog”.

Prima scuză a Maiei Sandu de ce nu merge la audieri : Audierile nu sunt publice.
Screenshot_65

După ce Andrain Candu a explicat de ce conform legii acest lucru nu e posibil, Maia Sandu găsește un alt motiv tâmpit, iar după ce a mers doar să facă un live în fața Parlamentului, aceasta și-a continuat activitatea politică pe Facebook, unde a vorbit despre cea dea doua scuză.
Screenshot_64
După câte vedeți, deja nu mai este problema cea mare faptul că ședința nu e publică, dar componența comisiei nu o aranjează.
Dar dragă Maia Sandu, nu toată viața veți vorbi doar în fața membrilor de partid sau în fața subordonaților din societatea civilă precum Alaiba, Valeriu Pașa sau Sergiu Tofilat, ca să vă simțiți comod și credibilă.

Dar dacă veți fi invitată să participați la audieri în Parlamentul European, ce scuze veți găsi? Tot că ședința nu e publică și că nu vă place componența aceleia? Deoarece Preda și Macovei nu vor putea mereu să vă pună mâna la fund pentru a vă apăra fundul.

Vorbesc despre o posibilă investigație la nivel european din perspectiva faptului că Europarlamentarul român, Andi Cristea, a solicitat anchetarea surselor de finanțare ale Fundaţiei ”Open Dialog”. Președintele Delegației la Comisia Parlamentară de Cooperare cu Republica Moldova din Parlamentul European, Andi Cristea a făcut aceste declaraţii într-un interviu pentru radio Europa Liberă.

”Având în vedere eforturile fundației de a apăra unul sau mai multe personaje controversate, cred că sunt necesare resurse semnificative pentru acest lucru, și, de asemenea, poate ar fi necesară o investigație la Bruxelles privind transparența finanțărilor fundației, precum și înregistrarea corectă a activităților de lobby, în registrul public”, a declarat Andi Cristea, deputat european.

Maia Sandu, cât nu veți fugi, adevărul vă va ajunge din urmă, un exemplu în acest sens este și Vlad Filat, cel care v-a creat.
photo_2018-11-12_10-43-11

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s