La indicațiile unor persoane, Alina Radu redistribuie un articol scris contra sumei de 300 euro.

Interviul de ieri, o palmă la fundurile burjuilor din presa BEM.

Ieri cei de la Zeppellin Investigation a vorbit cu domnul Mihail Gofman despre furtul miliardului, presă, dar și oamenii ce se fac vinovați de furtul miliardulu. Și chiar dacă fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din cadrul Centrului Național Anticorupție până nu de mult era erou la televiziunele BEM și prin articolele scrise de presa membră aceluiași clan.

Mihai Gofman a declarat : ”Eu nu atac presa. Dar e știut. Priviți, primul articol a apărut, dacă nu greșesc, încă în 2012, în noiembrie pe adevărul.md, în care scria precum că eu îi protejez pe frații Toacă, care nici până în ziua de azi nici nu știu cine sunt ei, dar, mă rog. Pe urmă a apărut pe Ziarul de Gardă Iurie Sanduța. Trebuie să iasă și alții să mai spună. Dacă nu o să vrea să iasă, eu știu cum să-i scot din vizuinile lor unde s-au plasat ei”

Iar ca replică Alina Radu a redistribuit tipurile o ”investigație independentă” și nu contra costului de 300 euro. Pe lângă toate astea o face la cererea altor persoane, ceea ce demonstrează odată în plus că nu ea decide politica editorială la ZdG.
Screenshot_57

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s