Doamna Maria Ciobanu, de când România e Vlad Filat?

Prostia zilei ca de fiecare dată vine din partea Mariei Ciobanu și bine-nțeles că iarăși pe Facebook.

Screenshot_50.png
De când rătăcitul de Filat e România doamna, Ciobanu? De când acest ”șuler” reprezintă cetățenii României și răspunde de banii acestora.

Hai să vă explic despre ce merge vorba. Maria Ciobanu îi atribuie construcția caselor după dezastrul din 2010 în satul Cotul Morii, lui ”Al vostru” Vlad Filat, din motiv că și-a făcut doar câteva poze acolo, precum sunt acele pe care le face Maria Ciobanu lui Pistrinciuc în plenul Parlamentului Republicii Moldova.

România a furnizat materiale pentru reconstrucţia a 722 de case şi repararea altor 178 de locuinţe din localităţile Cotul Morii, Nemţeni şi Obileni. Implementarea programului de asistenţă tehnică şi financiară pentru Republica Moldova, în valoare de 100 de milioane de euro.

Ba mai mult, din acești bani care erau destinați bieților oameni rămași fără case, Vlat Filat al dumneavoastră ”stimabilă” doamnă, a furat și bani criminalului Usatîi, care a cerut să fie verificată şi destinaţia celor 400 de mii de lei pe care i-a oferit personal lui Filat pentru construcţia a patru case pentru sinistraţii de la Cotul Motrii.

Maria Ciobanu, tot ce puteți să-i atribuiți lui Filat, sunt banii noștri și a României care n-au ajuns cu toții la destinații, dar care o parte sunt probabil și pe la dumneavoastră sau alți membri ai PLDM-ului.
photo_2018-11-07_16-35-39

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s