Troll PAScuDA prezenți la lansarea #ACUM, iar Facebook a rămas neacoperit !!!

Astăzi a avut loc lanasarea platformei #ACUM și din motiv că partidele membre ale acestei platforme n-au membri, Dumitru Alaiba și-a trimis trollicanii în sală, pentru a da senzația de mulțime. Lucru care s-a observat foarte tare pe Facebook.

Ca majoritatea eveniment politice din Moldova sunt redate pe Privesc.md, cei care de altfel a retransmis și lansarea PAScuDA. Acest lucru a demonstrat că troll azi sunt îmbrăcați la patru ace și așezați pe scaunile plasate în jurul șefilor săi. Iar la live comentau doar oamenii reali și nu fake-urile celor din PAScuDA.
Screenshot_29

La live-ul pe care-l dădea în direct la Maia Sandu, nu mai erau prezente zecile de profile fake care comentau non-stop, era prezentă doar postașa acesteia Margareta Margo Trummer. Iar numărul de distribuiri de la acest eveniment este echivalentul numărului de distribuiri a maximum a două profile fake în perioada când Alaiba & Co sunt la serviciu.
Screenshot_35.png
Același lucru este și în cazulu lui Andrei Năstase, unde live-urile acestuia sunt asaltate de profilele fake pentru a crea senzație de mulțime în timpul live-urilor, dar nu și de această dată.
img_6246
Pentru o mică comparație, iată ce se întâmplă la live-urile celor din PAScuDA. Unde un doar un profil fake face mai multe distribuiri decât are per total la aceast live cei doi ”lideri” politici. Mai jos puteți vedea cum 3-4 fake-uri fac sute de distribuiri a postărilor PAScuDA, dar nu și azi 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s