”Unionistul” Andrei Năstase îi zice lui Usatîi ”DA” iar lui Ghimpu ”PAS” !

photo_2018-05-15_17-24-04
Chiar dacă la unile televiziuni și în incinta unor grupuri de oameni se declară uniost, Andrei Năstase este în realitate o belea mai mare pentru ReUnire chair și decât Dodon.

Mihai Ghimpu a invitat miercuri Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA și Partidul Liberal Democrat la masa de negocieri în vederea „conjugării eforturilor” pentru alegerile din 24 februarie.

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, însă nu va accepta să discute și să colaboreze cu Mihai Ghimpu, dar nu și cu amicul protestatar Renato Usatîi. Liderul PN, Renato Usatîi, într-un interviu pentru Adevărul, a declarat că, în tot acest timp, a comunicat cu actualul primar general al mun. Chișinău, Andrei Năstase. Mai mult, Usatîi afirmă că l-a și sfătuit în repetate rânduri. Ca mai apoi, să vină Năstase cu un moment de sinceritate, și anume că regretă exluderea partenerului său politic Renato Usatîi, fost primar de Bălți și lider al Partidului Nostru, din cursa pentru alegerile parlamentare din anul 2014.

Ca să fie mai explicit, postez un video postat pe canalul de youtube a celor de la JurnalTV, care-i aparține nașului de cununie a lui Năstase.

Jurnalistul de la TV Rain :
– Dumneavoastră sunteți numiți un politician pro-român și în dată când veți ajunge la putere o să începeți mișcarea de unire cu România.
– Asta e tâmpenie, asta e minciună, asta Plahotniuc mă prezintă pe mine la Moscova ca pro-român.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s