Maia Sandu în loc să-și filtreze penalii din partid, îi cere lui Ghimpu să treacă filtrul.

Zilele astea se tot duc discuții între PL și PAS de o eventuală colaborare pentru alegerile parlamentare, iar în cele din urmă s-a ajuns la un schimb de replici între cei doi.

Ghimpu e clar de ce nu-și dorește să treacă așa numitul filtru de integritate, pe când Maia Sandu demonstrează pe cât e de penibilă și banală prin introducerea acesteia, cu atât mai mult că ea a trecut de el. Iar acest lucru demonstrează pe cât e de șubred acest filtru.

Iar pe lângă Maia Sandu, Igor Grosu, Perciun și Pulisca, a mai trecut un penal de acest „filtru miraculos”. Este vorba de Svetlana Mazur, una din persoanele cu care Maia Sandu tipurile dorește să schimbe Moldova.
Screenshot_61
Însă acest om integru al Partidului Acțiune și Solidaritate. Pe numele acesteia dar și pe a soțului ei,  în 2012 a fost interprinsă o urmărire penală, pornită în temeiul art.327 alin.(1) și art.352. alin (1) cod penal, pe faptul ocupării samavolnice a apartamentului nr.36 din str.Aerodromului 2, mun.Chișinău. Astfel, în cadrul urmăririi penale s-a stabilit că prin hotărârea Curții de Apel Chișinău din 15.02.20018, Consiliul Municipal Chișinău a fost obligat să-i acorde procurorului Mazur și familiei sale spațiu locativ. Ulterior , întru executarea hotărârii judecătorești i-a fost eliberate dlui Mazur 2 bonuri de repartiție pe două apartamente din mun.Chișinău și anume – apartamentul 31 din str.Burebista 66/4 și apartamentul 36 din str. Aerodromului 2.

Ion și Svetlana Mazur, cunoscând cu certitudine faptul că apartamentul nr.36 din str.Aerodromului 3, mun. Chișinău este ocupat fără autorizare de către o altă persoană, samavolnic, prin încălcarea ordinii stabilite conform art.103 și art.94 Codul cu privire la locuințe, în lipsa unei hotărâri judecătorești cu privire la evacuare a locatarei T.Graur, au spart ușa de la intrare în apartamentul menționat, au instalat o altă ușă, ocupându-l abuziv.

photo_2018-06-05_10-02-53 (2)
Ei sperau că decizia va fi declarată inadmisibil, dar vor fi judecați de colegiul lărgit.
45094362_321431305354424_7579270225372119040_n.jpg
De așa numitul filtrul al Maiei Sandu, foarte ușor ar trece și oameni ca Filat, Platon, Lucinschi, Morari sau Ablyazov, dar iată oameni ca alt de Ghimpu, nu 🙂
54007-2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s